Иво Тренчев: Дори Айнтрахт се затруднява срещу Левски


Иво Тренчев: Дори Айнтрахт се затруднява срещу Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1418 0

Наставникът на Пирин Благоевград - Иво Тренчев, сподели мнението си след поражението от Левски с 0:2. Той видя и позитиви в играта на възпитаниците му, които допуснаха попаденията в последния четвърт час.

Пред Тренчев и възпитаниците му обаче предстои сериозна работа, след като остават на дъното със само една точка след изиграването на осем срещи от началото на сезона. 

Мнението на Тренчев

"Виждаме промяната, през първото полувреме играхме добре, дори до 60-а или 70-а минута, но пропуснахме много неща. Стилът, който налага Николай Костов е много добър. Тук винаги е много трудно да вземеш нещо Левски, дори Айнтрахт Франкфурт се затрудни. Надявам се да се възстановим за мача в понеделник. Ще се борим занапред да печелим точки. Това беше страхотна възможност за много млади играчи на един хубав стадион да покажат какво могат.

На "Герена" е трудно да играеш на динамиката на Левски. Спасяванията на Максим Ковальов дадоха една вяра на отбора. ЦСКА 1948 успя да измъкне победа тук, но Левски гази.

Опитахме се да играем с трима централни защитници, но не се получи в контролата, която изиграхме в петък. Искахме тук да играем с пет защитници, но не се получава. Не мога да не поздравя момчетата за куража и смелостта, защото бяхме дразнител за Левски. На „Герана“ трудно съдията да свири няколко неща, но проблемът не е там, а ние трябва да вдигнем физическата си издръжливост. Нарушихме ритъма след смените, защото се загуби организацията на играта ни.

Ние трябва да вкарваме голове и да печелим точки, но няма какво да направим сега. На „Герена“ трудно се създават ситуации. Ще анализираме и ще се готвим за мача с Хебър", обясни треньорът.

Ето какво сподели Николай Костов след Левски - Пирин!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички