Пирин няма да разчита на двама играчи срещу ЦСКА заради договорка с "червените"


Пирин няма да разчита на двама играчи срещу ЦСКА заради договорка с "червените"
Снимка: Lap.bg

6141 0

ЦСКА гостува на Пирин в събота (21 октомври) в двубой от 14-ия кръг на Първа лига. "Орлетата" обаче няма да може да разчитат на двама свои играчи заради договорка с "червените".

Кадрови проблеми при Пирин

Това са преотстъпените Александър Бучков и Симеон Александров заради споразумение с ЦСКА, пише "Тема спорт". Първият отново е с контузия и е извън сметките на благоевградчани, докато вторият все още не може да се пребори за титулярно място в състава, като е допълнителна опция за атаката. Защитникът Бучков попадна в групата на Пирин за мача от 1/16-финалите за Купата на България срещу Вихрен (1:0), но през седмицата е получил нова травма и не е ясно колко ще отсъства.

Проблем пред Иво Тренчев е и травмата на Владимир Медвед, която не отшумява. Беларусинът взе участие в осем мача за тима през сезона, но от известно време е аут заради мускулен проблем.

Преди поражението от Лудогорец в последния кръг, орлетата бяха в серия от четири поредни мача без загуба след назначението на Иво Тренчев. Сега благоевградчани влизат в трудна серия от двубои в шампионата, като освен домакинството на ЦСКА, следват визити на Черно море и Берое, както и у дома срещу ЦСКА 1948 преди ноемврийската пауза за националните отбори. А от Пирин отпуснаха допълнително билети за "червените" фенове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички