Пирин и Берое не успяха да счупят нулите в интригуващ мач в Благоевград


Пирин и Берое не успяха да счупят нулите в интригуващ мач в Благоевград
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1260 0

Отборите на Пирин и Берое не успяха да се победят в мат от 13-ия кръг на родната Първа лига. Двата тима завършиха при резултат 0:0 в Благоевград в един доста интересен мач с доста пропуски. 

Първото полувреме бе двуостро. И двата тима имаха своите шансове за отбелязване, още в третата минута капитанът на Берое - Симеон Мечев, можеше да открие със силен удар от сериозна дистанция, но ударът му мина встрани. В 20' пък Петър Занев не бе покрит от никого и можеше да отбележи с глава, но уви не успя да уцели вратата и да даде преднина на "орлетата".

Радослав Цонев успя да направи хубав пробив в 55-ата минута и намери Станислав Костов, който упся да отправи първия точен удар в мача, но той бе спасен от стража на заралии. В 67' гредата се притече на помощ на гостите след удар на Преслав Йорданов. До края на срещата двата тима си размениха по няколко положения, но така и не се оказаха голови.

На 17 октомври (понеделник) Берое посреща Лудогорец у дома, а Пирин ще пътува до Пловдив за гостуването си на Ботев в събота (15 октомври).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза легенда на ЦСКА за наказанието на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички