Шеф в Ботев (Пд): В България не е трудно и няма да бъде да привличаш руснаци


Шеф в Ботев (Пд): В България не е трудно и няма да бъде да привличаш руснаци
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

1467 0

Сергей Расулов, медиен директор на Ботев (Пловдив), коментира в Русия дали е трудно тамошни играчи да осъществяват трансфери в български клубове. Той говори и за пробите на руския играч и тиктокър Михаил Прокопиев в пловдивския тим.

Според информацията дотук "канарчетата" са поканили 20-годишния влогър за едномесечни проби. Ако треньорския щаб хареса руснака, той ще подпише първия си професионален договор в кариерата.

"Сега е трудно да се каже колко точно ще продължи тестването. Все пак ще зависи от тренировъчния процес и от това колко време ще е нужно на треньорския щаб, за да вземе решение, особено ако Миша се докаже.

Той всъщност пристигна скоро. Ще го наблюдаваме и ще действаме в зависимост от решението на треньорите. Гледаме на Михаил преди всичко като на професионален футболист, всичко зависи от това как се проявява на терена.

Има ли трудности в България, за да подпишеш договор с футболист от Русия? Доколкото знам, сега няма такива и не би трябвало да възникнат по-късно", каза Расулов пред "Мач ТВ". А ето какво каза треньорът Жеко Копич за тиктокъра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички