Мартин Райнов мисли за финала на Купата на България, но е категоричен: "Златната резерва" не ми звучи добре


Мартин Райнов мисли за финала на Купата на България, но е категоричен: "Златната резерва" не ми звучи добре
Снимка: БГНЕС

2961 0

Големият "виновник" за достигането на Локомотив София до полуфинала за Купата на България - Мартин Райнов, говори след ценното си попадение над Славия в спечеления четвъртфинал с 2:1 в "Надежда".

Опитният футболист бе пуснат в игра около последния четвърт час, а в дълбоко в добавеното време на срещата реализира победното попадение и в интервюто бе категоричен с шеговит тон, че определението "златна резерва" не му звучи добре:

Мнението на Райнов

"Доволен съм, но "златната резерва" не ми звучи много добре. Доволен съм, че победихме и продължаваме напред. Не съм гледал отменения гол. Мачът беше равностоен откъм ситуации. Те играха по-добре с топката. В тези мачове е важно кой продължава.

Стандартна ситуация във футбола. Топката дойде при мен на втора греда и гол. Мисля, че няма да има големи празненства, тъй като в събота имаме друг мач. Има време за празненства.

Нека да изчакаме да видим другите мачове и който ни се падне. Ще се опитаме, нямаме какво да губим. Ще се насладим на двата полуфинала и ако заслужаваме, да продължим напред.

Със сигурност ще има сантимент в мача с Левски, защото се завръщам на "Георги Аспарухов". На "Герена" трудно се играе. Левски са много добър отбор", завърши Райнов с препратка към следващия мач на "железничарите".

Ето какво сподели и Станислав Генчев след ценната победа над Славия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички