От Витоша Бистрица с атака към Царско село: Ах, колко жалко е да си от околовръстното


От Витоша Бистрица с атака към Царско село: Ах, колко жалко е да си от околовръстното
Снимка: https://fcvitosha.bg/

945 0

Отборът на Витоша Бистрица направи официално изявление в своята фейсбук страница относно думите на треньора на Царско Село Никола Спасов. Срещата от осмия кръг на Първа лига между двата клуба се изигра в неделя и завърши 3-2 в полза на "бистришките тигри", а след края на двубоя Никола Спасов определи победата на своя опонент като "нещастие за родния футбол".

По повод на този коментар ръководството на Витоша сподели във Фейсбук следното изявление, което публикуваме без редакторска намеса:

" Ах, колко жалко е да си от околовръстното...

Уважаеми г-н Спасов,

Четири години след като стигнахте своя връх в кариерата си, печелейки Купата и Суперкупата на България с Черно море, вчера, както много често се случва в живота, стигнахте и своето дъно. Внимателно изслушахме коментарите ви след края на двубоя в Бистрица и на база изречените от вас думи, че e "нещастие за родния футбол, щом този отбор на Витоша е взел трите точки", спокойно можем да заявим следното:

Нещастие за родния футбол е не фактът, че Витоша (Бистрица) ви победи вчера. Нещастие за родния футбол е, че изобщо се стигна до такъв мач с ваше присъствие в майсторската ни група.

Нещастие е, че говорите за съдийство, след като вие и вашият клуб най-малко имате право да коментира мъжете в черно на база миналия ви сезон във Втора лига.

Нещастие е, че уж уважаван като вас представител на треньорската гилдия не може достойно да приеме поражението си и за да замаже очите на "богопомазания" си шеф, гонещ фенове по централните улици на София, хвърля вината върху всеки друг, но не и върху себе си и играчите си.

Нещастие е, че след 20 години треньорска кариера нямате възможност сам да избирате играчите си, да определяте състава си, да правите разборите си и пр., и пр.

Нещастие е, че уж трябва да бъдете пример за поведение на по-младите ви колеги.

Но най-голямото нещастие на вас и на вашия клуб, г-н Спасов, е, че колкото и нагоре да се опитате да стигнете, Бистрица винаги ще е над вас, а вие ще сте просто едно самозвано село, там долу, на неслучайно място - на околовръстното...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички