От ЦСКА 1948 потвърдиха за Мартин Камбуров и при какво условие може да има обединение


От ЦСКА 1948 потвърдиха за Мартин Камбуров и при какво условие може да има обединение
Снимка: БГНЕС

1298 0

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов сподели, че ръководството има една единствена цел и тя е да създаде европейки клуб , като отборът да играе атрактивен футбол. Днес официално бе представен Красимир Балъков като наставник на тима.

"Ръководството имаме една единствена цел - да създадем европейски клуб. Целта е да играем атрактивен футбол, да имаме работещ маркетинг, един продукт, който да дадем на хората, за да изпитат удоволствие. Ако се справим добре с тези цели, съм убеден, че класирането също ще бъде задоволително за името на нашия клуб", заяви той, като отново бе засегната темата с обединение с ЦСКА-София.

"Ние сме клуб на феновете. Нашите собственици са феновете на сдружението на ЦСКА 1948. Тръгнахме от най-ниското ниво с ясната идея да следваме примерите на Рейнджърс, Парма и Фиорентина. Извървяхме нашия път от най-ниското до най-високото ниво на българския футбол. Не сме имали чужди лицензи, не сме се преименували, не сме се сливали. Знаете каква е историята на ЦСКА София. Ние не можем да имаме обединение с този отбор, но феновете, ако решат, могат да дойдат, могат да станат и те членове на сдружението, да станат собственици, да изберат ръководство. Даже господин Ганчев може да го изберат да стане, но това вече няма да има нищо общо с отбора на Литекс и ще бъде един чист клуб. Тогава ще има обединение", допълни Добрин Гьонов. Директорът сподели още, че Мартин Камбуров може да се счита за сигурно попълнение, като в следващите няколко дни ще има и официален подпис.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички