Балъков посочи първата си цел с ЦСКА 1948 и обяви, че се преговаря с още един български играч


Балъков посочи първата си цел с ЦСКА 1948 и обяви, че се преговаря с още един български играч
Снимка: БГНЕС

1583 0

Красимир Балъков бе официално представен като наставник на ЦСКА 1948.  Изпълнителният директор на клуба Добрин Гьонов разкри, че договорът на Красимир Балъков с клуба е за три години. Българският специалист обяви целите, които има с клуба, като потвърди намеренията, че ще се разчита предимно на български играчи. Дори и в момента се водят преговори за привличането на още един, но не спомена неговото име. 

"Искам да благодаря на ЦСКА 1948, че се обърна към мен. Имахме доста разговори. Това е един нов, млад, перспективен отбор който иска да се интегрира по най-добрия начин в елитната група . Този проект ме заинтересува изключително много. Има много спекулации около името ЦСКА и няма да говоря на тази тема. Аз съм треньор на ЦСКА 1948 и единствено ме интересува този отбор да се развива. Засега ще разчитаме само на този кадър, с който разполагаме. Искаме да привлечем един футболист, който е българин, името няма да ви го казвам", заяви Балъков на пресконференцията за представянето му.

"Лошото е, че започнахме много късно преговорите и почти цялата селекция е направена. Футболистите, които са се доказали в този клуб са останали в този клуб. Моята цел е в следващите шест месеца да анализираме всичко в клуба и в много перспективни разговори за бъдещето на клуба. Разчитаме изцяло на този състав, който в момента съществува. Този футболист, който искаме да привлечем е българин, но знаете как в България стават нещата с привличането на състезатели. Много трудно съществува такъв реален бизнес. Ние в професионална форма разговаряме с този футболист. Този футболист е от средата на терена. Името няма да го казвам, защото все пак е вътрешна информация. Всички ще сме много доволни, ако Мартин Камбуров подобри рекорда на Петър Жеков. Нека все пак той подпише договора, за да сме сигурни, че ще играе при нас. Той е един от най-големите голаджии на българското първенство", сподели още Бала.

"Тепърва влизаме в Първа лига. Имаме футболисти с богат опит, но имаме играчи, които тепърва ще добиват опит. Отборът е стигнал таванът в България, което е Първа лига. Другият таван е Лига Европа и Шампионска лига. Не е реалистично да говорим за това, но апетитът идва с яденето. Някои момчета не ги познавам. Особено по-младите. Важното е отборът да играе все по-добър футбол. Да играем модерен и съвременен футбол, ако може да бъде и по-бърз и динамичен", допълни той.

Междувременно Галин Иванов е поредният български играч, който се спряга за трансфер в ЦСКА 1948, а ето как Венци Стефанов коментира подобна евентуална сделка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички