Красимир Балъков: Аз ще съм първият, който ще си вдигне ръката за обединение


Красимир Балъков: Аз ще съм първият, който ще си вдигне ръката за обединение
Снимка: БГНЕС

1431 0

Новият треньор на ЦСКА 1948 Красимир Балъков говори дали има някакво притеснение относно това, че ще се изправи срещу ЦСКА-София в Първа лига. Като призна, че той би подкрепил обединение между двата клуба, но всичко зависи от феновете.

"Нищо не ме притеснява - видял съм 1 и 1000. Работил съм с хората в ЦСКА-София. Няма да ни е лесно, когато играем срещу тях. Знам, че ще има негативна нагласа, но съм професионалист. Ако ми се обадят от Левски, ще отида да работя и в Левски. Българският манталитет много-много не го разбирам. Когато подпишеш договор, трябва да си отдаден на 100%.

Като малък съм бил привърженик на ЦСКА, не го крия. Уважавам всички фенове на ЦСКА. Ръководството на ЦСКА 1948 няма нищо против някой ден да се стигне до обединение. Аз ще съм първият, който ще вдигне ръката за обединение, но това зависи от феновете. Щом световни медии са се объркали кой ЦСКА поемам, значи правим реклама на ЦСКА", заяви Балъков при представянето си. А каква е една от първите му цели начело на ЦСКА 1948 - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички