Камбуров: Ще играя в ЦСКА 1948 от следващия сезон


Камбуров: Ще играя в ЦСКА 1948 от следващия сезон

636 0

Нападателят на Берое Мартин Камбуров потвърди, че ще играе в ЦСКА 1948 през следващия сезон. Остатъка от настоящия сезон опитният голмайстор ще изкара в старозагорския тим. Той не пожела да коментира факта, че е играл за ЦСКА, а сега ще стане част от другия тим в елита, носещ това име.

"Да, мога да съобщя, че се разбрахме по мъжки с г-н Найденов. Седнахме на масата за преговори, уточнихме всички детайли, стиснахме си ръцете и аз си тръгнах. До края на седмицата или в края на другата трансферът ми ще бъде обявен на сайта на клуба, след като подпиша официално. Уточнявам обаче, че договорът ми влиза в сила от новия сезон", заяви Камбуров пред "Блиц".

"Остатъка от сезона ще го изкарам в Берое. Няма никакъв проблем. Аз ще бъда верен на беройския тим до финала на първенството. Димитър Димитров си има други виждания за следващия сезон и е в правото си, защото той е старши треньорът. Знаете много добре каква е целта ми – да стана голмайстор №1 във футболното ни първенство за всички времена. Искам да изпреваря рекорда на Петър Жеков, но за да го направя, преди всичко трябва да съм здрав. Това си и пожелавам", допълни нападателят. Самият Жеков съобщи по-рано, че е отказал сериозна сума от ЦСКА 1948 (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Амос Юга - футболистът-пощальон, на чиято мечта попречи Юмтити от Барселона

ЦСКА отново привлече интересни играчи, като на фокуса ни е френският халф Амос Юга. Кариерата му е изпълнена...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама