От Черногорец Ноевци разкриха с какво убеждават делегатите да гласуват за определен кандидат


От Черногорец Ноевци разкриха с какво убеждават делегатите да гласуват за определен кандидат
Снимка: Lap.bg

3774 0

Изключеният аматьорски клуб от БФС заради подкрепата си към Димитър Бербатов - Черногорец Ноевци, отправи сериозни критики в навечерието на Конгреса. 

Екипът на Бербатов е сред фаворитите

Става въпрос за създадения през 1946 г. отбор, който издига кандидатурата на Любослав Пенев за президент на БФС през 2018 г. Също издига кандидатурата на Димитър Бербатов. "Един от най-смелите отбори и яростен противник на ръководството на БФС", самоопределят се в село Ноевци.  

 В сряда вечер те споделиха какво се предлага на делегатите, за да гласуват "под строй" за определени кандидати на Конгреса в петък. 

Позицията на клуба

"Последен шанс да тръгнем в правилната посока. Изборът е между знанието и популярни лица от една страна, и задкулисието от друга.

Как се стигна дотук? Уставът на БФС е направен, за да си президент пожизнено. Методите са известни на всички- топки, флагчета, вечеря и спане в хотел. Последните години нещата придобиха още по- жесток сценарии. Започнаха репресии. Изключваха се отбори заради упражнено от тях право, съгласно същият този устав. Съдът определи, че нашето изключване и на още 140 клуба е неправомерно. И какво от това. БФС продължи с репресиите и изключи още отбори. Много от тези отбори се пререгистрирани и са временни членове, но на този Конгрес няма да станат пълноправни членове, защото БФС не иска още независими гласове, не включи в дневния ред прием на нови членове. В Перник има действащ ФК" Ветерани ПЕРНИК" , който не става член три години, защото е за Бербатов.

БФС организира Конгреса, пътуване на делегати и настаняване. Иска да организира и гласуването им под строй. Дали ще успее , зависи от 540 мъже. Дали са мъже, скоро ще разберем. Скоро ще разберем дали си заслужаваме съдбата , да се задоволяваме с несполуките и да казваме с този материал толкова. Не навеждайте глава, изправете се и гласувайте по съвест. Важно е за утрешния ден, защото повече така не бива.

Господа делегати, не им позволявайте да ви излъжат и манипулират. Последна възможност за промяна е този петък. Гласувайте по съвест. Ние избрахме Д.Бербатов, Стилян Петров, Мартин Петров и екипа, избрахме ново начало.

Въпреки репресиите, въпреки изключването ни от първенството, недопускането ни до участие, ние не съжаляваме. Липсва ни любимата игра, но имаме уважение от всеки мислещ човек. Не ни одобряват хората от БФС и някои с определени клубни пристрастия. Тук не става въпрос за сини и червени, тук става въпрос за съдбата на играта, за съдбата на децата на ЦАР Футбол", написаха ръководството на отбора. 

Вижте какво предупреждение отправиха феновете на ЦСКА за Конгреса!

Още: Кандидат за БФС скандализира: Всеки ще си избира съдиите, без нов национален стадион и 10 клуба в Първа лига

Виден "син" привърженик изуми: Левски е филиал на Лудогорец, не ни броят за живи

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички