От Черно море: Бяхме по-добрите, а загубихме


От Черно море: Бяхме по-добрите, а загубихме
Снимка: БГНЕС

628 0

“Днешният мач потвърждава твърдението, че във футбола няма логика. Мисля, че изиграхме един от най-добрите си мачове досега на “Герена”, бяхме по-добрият отбор, но загубихме".

Това заяви помощник треньорът на Черно море Емануел Луканов след поражението с 0:1 от Левски на “Герена” в мач от 13-ия кръг на Първа лига.

“Допуснахме разколебаване в ситуацията при гола и това доведе до поражението. Създадохме доста положения, в последните минути рискувахме и играхме и с трима централни нападатели. Очевидно обаче в Левски имаха голям респект от нас и затова на моменти играха с петима в защита. В крайна сметка победата бе за тях”, заяви още специалистът.

Той коментира и каква е била разликата между днешния мач и този за Купата, в който “моряците” спечелиха с 3:2 именно на “Георги Аспарухов”.

“За разлика от мача за Купата, днес играхме по-освободено, със самочувствие, тъй като победата не бе на всяка цена. Може би точно това, че бяхме прекалено спокойни на моменти, ни изигра лоша шега”, каза още Луканов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички