Топузаков разкри трудната цел, която си е поставил с "Левски"


Топузаков разкри трудната цел, която си е поставил с "Левски"
Снимка: БГНЕС

818 0

“Поздравям отбора за победата, защото тя бе важна за нас, предвид трите точки.” Това заяви временният старши треньор на Левски Елин Топузаков след домакинския успех над Черно море.

В мач от 13-ия кръг на Първа Лига, игран на стадион “Георги Аспарухов”, “сините” се наложиха с 1:0, като единственото попадение бе дело на Роман Прохазка в 22-ата минута.

“Двубоят премина с разменено надмощие от страна и на двата тима. Имахме ситуации, при които можехме да затворим мача с втори или трети гол, но не успяхме да ги реализираме. Радващото е, че в сравнение с предния мач срещу този съперник за Купата, в този не допуснахме попадения. Бяхме притиснати до стената да спечелим днес, но момчетата успяха да издържат и физически, и психически. Възможно е да сме били малко по-респектирани от отбора на Черно море, тъй като знаехме, че могат да накажат всяка наша грешка, както го направиха и в предния двубой”, каза още наставникът на Левски.

На въпрос дали от ръководството на клуба са поставяли конкретна цел пред неговия щаб до края на полусезона, Топузаков заяви:

“И да не ми е поставяна, аз си поставих сам за себе си. Аз съм амбициозен човек, който мрази да губи. Днес може би не бе убедително, но победата си е победа. Това, което искам да постигнем, е да не допуснем загуба, а ако е възможно и да спечелим всички мачове до края на годината”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички