Живко Миланов: Ръководството избра оздравяването на клуба, най-лесно е да вземем лиценза на Етрополе


Живко Миланов: Ръководството избра оздравяването на клуба, най-лесно е да вземем лиценза на Етрополе
Снимка: Официален сайт на Левски

1533 0

Помощник-треньорът на Левски Живо Миланов говори преди първата тренировка на „сините“ през 2021 година. Тимът започва подготовка за пролетния дял от сезона. Миланов заяви, че ръководството на клуба е избрало оздравителния път, който несъмнено ще е тежък.

„Процесът на изграждане ще бъде дълъг. Хората, управляващи клуба, са предпочели оздравяването. Най-лесно е да вземем лиценза на Етрополе и да направим нов отбор. Избрали сме този път и трябва да го извървим. Със Сигурност ще е тежък. Колкото по-кратко продължи, толкова по-добре. Имахме задължения към футболистите, но към този момент всичко им е изплатено. Надявам се главите им да са чисти и да се концентрират за пролетния дял“.

"Старши треньорът има лек здравословeн проблеми и трябва да премине медицински прегледи в Словения. Той ще бъде с нас директно на лагера в Хърватия", допълни още той. А каква сума се дължи на Васил Божков и какви са приоритетите за 2021 г. - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички