От Царско село: Не се отказваме от Първа лига, продължаваме с пълна сила


От Царско село: Не се отказваме от Първа лига, продължаваме с пълна сила
Снимка: Beroe.bg

1235 0

Елитният български Царско село няма намерение да се отказва от участието си в Първа лига, каквато информация се появи вчера. Новината обяви пред "Гонг" изпълнителният директор на клуба Иво Андреевски. "Нямаме намерение да се отказваме от участие в шампионата. Напротив - продължаваме с пълна сила. Както повечето клубове в България, и при нас има намаление на заплатите, но това е нормално в тази обстановка", заяви той.

Вестник "Тема Спорт" пък разкрива, че клубът се е разделил с треньора си Никола Спасов по взаимно съгласие и обмисля да доиграе сезона без старши треньор. Ролята на Спасов при евентуално подновяване на Първа лига ще играе помощникът му Владимир Вутов.

Основният проблем при него обаче е, че няма ПРО лиценз и за треньорския щаб трябва да се търси такъв човек. Ръководството на Царско село е преценило, че за момента няма смисъл да се назначава постоянен треньор, което само ще докара още разходи в очертаващата се криза. Андреевски обаче заяви, че очаква скоро отборът да има нов треньор. А какво обявиха от Етър, които също бяха спрягани за отказване, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички