Капитанът на ЦСКА: Играчите може случайно да са се засекли, нямаме тренировки


Капитанът на ЦСКА: Играчите може случайно да са се засекли, нямаме тренировки
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2714 0

Капитанът на ЦСКА Петър Занев коментира появилите се кадри, че част от отбора провежда тренировки на Панчарево, въпреки че са забранени всякака групови мероприятия заради извънредното положение в страната. От ЦСКА излязоха със съобщение по-рано днес, в което обявиха, че това са "стари ленти" и не смятат да ги коментират.

"Отборът няма тренировки. Когато беше обявено извънредното положение ни бяха изготвени индивидуални програми. Останах изненадан от кадрите. Отборът на ЦСКА не тренира. Ако това наистина е от вчера, може би играчите са искали да тренират индивидуално и са се струпали на едно място случайно. Грозно е това, точно в тази ситуация. Целта е да се очерни отбора и всичко е целенасочено", сподели Занев пред Канал 3.

Футболистите на ЦСКА са обсъждали помежду си да намалят заплатите си, за да помогнат на клуба. "С ръководството още не сме разговаряли и физически нямаме тази възможност. Но така в групата, в която сме готови да намалим заплатите си и да влезем в положение на собственика ни". Капитанът на "червените" е категоричен, че първенството трябва да се доиграе, но и да се изчакат разпоредбите, когато е възможно да се поднови футбола ни. А как ще се процедира с футболистите след подновяването на първенствата вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Немска медия: Пулев е жилаво "прасе", продаде се по-скъпо от очакваното

Българският топбоксьор Кубрат Пулев получи още похвали за представянето си в мача срещу Антъни Джошуа за световната...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама