Осмина от настоящия състав на ЦСКА 1948 са вкарвали гол на ЦСКА


Осмина от настоящия състав на ЦСКА 1948 са вкарвали гол на ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1183 0

Почти цял отбор от играчи на ЦСКА 1948 са се разписвали във вратата на ЦСКА, установи проверка на "Мач Телеграф". Става дума за осем от състезателите, с които разполага днес треньорът Тодор Янчев.

Двама от тези осмина футболисти дори имат по 2 попадения срещу "червените", а останалите шестима - по едно. Сред първите е голмайсторът на тима и на Първа лига - Ивайло Чочев, който вкара 2 пъти при загубата с 2:4.

Радослав Кирилов пък се разписа срещу днешния гост на своя тим с 2 различни екипа. С Пирин той загуби с 1:2, а със Славия падна с 1:3. Крилото обаче няма победа срещу "армейците" в 14-те си мача срещу тях - 3 равенства и 11 поражения.

Бранителят Лазар Марин пък успя да вкара на ЦСКА и да донесе победата на Ботев (Пловдив) с 3:2 през сезон 2014/15. Той има цели 6 успеха над този съперник, пише изданието. Междувременно, страстите преди двубоя се нажежиха, след като от ЦСКА 1948 спипаха шпионин на ЦСКА на тренировката си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички