ЦСКА 1948 - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?


ЦСКА 1948 - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5292 0

ЦСКА 1948 приема ЦСКА в последния двубой от неделната програма на Първа лига. "Червеното" дерби започва в 16:45 часа.

Доста се изговори преди сблъсъка къде трябва да се играе той и дали не по-удачно да бъде преместен на "Васил Левски". Фетовете на ЦСКА поискаха мачът да е на националния стадион, БФС обаче не го сметна за високорисков, каквото пък бе мнението на МВР. Накрая Общината даде зелена светлина двубоят да се състои на стадион "Витоша".

Домакините ще бъдат изключително мотивирани да увеличат победната си серия. Миналата седмица играчите на ЦСКА 1948 записаха най-голямата си победа в родния елит, след шест безответни попадения във вратата на Локомотив (София). Успехът също така сложи край на негативната серия на отбора от четири поредни гостувания без победа. Те останаха на третото място във временното класиране с пасив от пет точки зад втория – Лудогорец, и на девет от предстоящия си опонент.

Футболистите на ЦСКА от своя страна направиха грешна стъпка в битката за титлата. В последния кръг тимът на Саша Илич си подели точките с Локомотив (Пловдив) при равенството 1:1. Въпреки грешния ход на "червените", те все още се намират в серия от 11 мача без поражение – девет победи и две равенства. Двубоят ЦСКА 1948 - ЦСКА ще бъде предаван пряко по "Диема спорт", можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички