ЦСКА 1948 спипа "шпионин" на ЦСКА на тренировката си


ЦСКА 1948 спипа "шпионин" на ЦСКА на тренировката си
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6390 0

Служители на ЦСКА 1948 са изловили шпионин на ЦСКА преди двубоя между двата тима в 23-ия кръг на Първа лига. Агентът на гостите е бил хванат да снима с камерата на телефона си последната тренировка на тима на Тодор Янчев, пише "Мач Телеграф".

Шпионинът е бил лесно забелязан, тъй като не е имало друг външен човек на стадиона по това време. Според ЦСКА 1948 заниманието им е било тактическо.

Днешните домакини в Бистрица, разбира се, са разпитали предполагаемия агент на съперника, а той е обявил, че е просто фен на ЦСКА и не е пратен от никой в клуба.

Привърженикът обаче е признал, че е искал да помогне на тима от "Българска армия", заради което е смятал да занесе заснетата тренировка в Борисовата градина и да я предложи на спортно-техническото ръководство за гледане.

След като обаче бил спипан, шпионинът сам изтрил направеното видео и напуснал стадиона в Бистрица, твърди изданието. Преди мача по повод мястото на провеждането му се изказа и треньорът на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, според когото трябва да се благодари на БФС.

*Заб.: Снимката в материала е примерна

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички