Огромно недоумение как ВАР призна гола на Ботев Пловдив, Попето заговори за "съдба" (ВИДЕО)


Огромно недоумение как ВАР призна гола на Ботев Пловдив, Попето заговори за "съдба" (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

6535 0

Фенове от цялата страна изразиха недоумението си в социалните мрежи след първата победа на Ботев Пловдив от началото на сезона. Тя дойде при гостуването на Етър в седмия кръг от Първа лига с 2:1. 

"Канарчетата" трябваше да изстрадат драматичния изход от срещата, след като победното попадение падна чрез Бароан едва в 89-тата минута. На голмайстора със спорен статут на "Колежа" асистира реализиралият първия гол и нов капитан на Ботев - Ивелин Попов. 

И докато при паса всичко беше кристално чисто заради лоша намеса на Георги Ангелов, то началото на нападението е тема на огромните дискусии след срещата. Около центъра на терена Йонас Там се извиси над Тошев, за да подаде с глава, но откровено игра с ръка. 

ВАР арбитрите моментално дадоха знак на Станислав Тодоров да погледне ситуацията след гола, но за изненада на домакинските фенове на стадион "Ивайло" - 46-годишният арбитър не отмени попадението, а посочи бялата точка в центъра на терена. 

По-притеснителното в случая е тенденцията срещу "виолетовите", които след една от срещите официално сигнализираха БФС за съдийството, а почти след всяка от досегашните - изразяваха негодуванието си с декларации в социалните мрежи. 

Мнението на Попов

"Искам да честитя на всички привърженици на Ботев Пловдив, тъй като изстрадаха дълго тази победа. Беше много тежко от психологическа точка за тези три точки. Според мен имахме 7-8 чисти положения. Радващото е, че накрая съдбата ни се усмихна и вкарахме в края на мача", обясни за победното попадение "Играча на мача" Ивелин Попов след двубоя.

Вижте прогнозата на Антъни Иванов преди Етър - Ботев Пловдив!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички