Чочев се „отпуши“, новият треньор на ЦСКА 1948 дебютира с минимална победа (ВИДЕО)


Чочев се „отпуши“, новият треньор на ЦСКА 1948 дебютира с минимална победа (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2474 0

ЦСКА 1948 отново се върна на победния път в Първа лига. „Червените“ се наложиха с 1:0 над гостуващия опашкар Етър ВТ.

Така новият треньор Николай Панайотов дебютира с победа начело на отбора. Успехът за ЦСКА 1948 донесе Ивайло Чочев, който реализира единственото попадение в мача от дузпа в 30-ата минута. По този начин голмайсторът на родния шампионат откри головата си сметка и през новата кампания.

 

Домакините доминираха през почти целия мач, но стигнаха доста трудно до третата си победа от началото на сезона. ЦСКА 1948 вкара още два пъти топката в мрежата на „болярите“, но попаденията бяха отменени. Първо в 37-ата минута Чочев реализира, но се оказа, че е в засада. В 59-ата минута и Радослав Кирилов прати кълбото в мрежата, но също беше в нередовна позиция.

Иначе победният гол за „червените“ дойде след намеса на ВАР. В 26-ата минута Елитон стреля с глава, а топката срещна ръката на Янко Ангелов. След преразглеждането на ситуацията дебютиращият в елита съдия Стоян Арсов отсъди дузпа. Ивайло Чочев стреля от бялата точка и реализира, въпреки че вратарят Величков докосна топката.

От лагера на „болярите“ реагираха остро срещу решението за отсъждане на дузпа за ЦСКА 1948. Претенциите на гостите бяха, че Антонио Вутов е бил в засада в ситуацията, след която се стигна до корнера, а след това и до дузпата.

В 89-ата минута Ивайло Димитров стреля с глава, а Наумов спаси. При тази ситуация останаха сериозни съмнения за дузпа в полза на великотърновци.

В добавеното време пък Ради Кирилов пропусна да направи 2:0. Той проби в пеналта, но тресна гредата.

Така ЦСКА 1948 събра актив от 10 точки и изскочи на 5-ото място в класирането. Етър остава само 1 точка от началото на кампанията  и е на дъното.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички