Официално: Снежната виелица отложи сблъсъка във Враца между Ботев и Лудогорец


Официално: Снежната виелица отложи сблъсъка във Враца между Ботев и Лудогорец
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3260 0

Ботев (Враца) трябваше да посрещне Лудогорец днес, 6 март, от 17,00 ч., но това няма да се случи!

Срещата официално бе отложена, а причината за това е снежната буря във Враца, която затрупа стадион "Христо Ботев"!

Домакините се опитаха да приведат терена във вид, който да позволи провеждането на срещата, но непрекъснатият снеговалеж направи това невъзможно и с оглед на здравето и сигурността на фенове и футболисти, бе взето това трудно решение.

На този етап няма информация кога ще се проведе този мач, но със сигурност ще има такава в следващите часове или дни! По правилник тя трябва да се изиграе 24 часа по-късно или иначе казано - на 7 март, понеделник, от 17:00 часа, но това може би няма да се случи!

ПРЕДИ МАЧА:

В тази среща от 22-ия кръг на Първа лига гостите имат само една задача - да спечелят трите точки, за да се откъснат от втория в класирането ЦСКА. На "червените" днес им предстои символично гостуване на Левски.

Врачани не са в добра серия и започнаха доста лошо пролетния дял на сезона. Те преживяха две тежки поражения с 0:4 - срещу ЦСКА 1948 и срещу ЦСКА. За тях всяка спечелена точка е от значение, тъй като тимът отново се бори за оцеляване в елита. Затова се очаква да опитат да затруднят "орлите" с всички усилия.

Лудогорец върви добре под ръководството на новия си треньор Анте Шимунджа. Отборът записа 3 поредни победи - над Арда (4:0), Черно море (2:1) и Славия (3:1). "Орлите" притежават най-доброто нападение в шампионата, докато домакините им днес са с най-пропускливата отбрана. Ботев е инкасирал дотук 36 попадения във вратата си. Лудогорец е отбелязал 55 пъти общо.

За щастие на Дани Моралес, врачани нямат сериозни кадрови проблеми. За Лудогорец двубоя пропускат контузените Пинас и Икоко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички