Официално: Извънреден конгрес на БФС ще има, ето кога


Официално: Извънреден конгрес на БФС ще има, ето кога
Снимка: БГНЕС

1389 0

Изпълкомът към Българския футболен съюз официално взе решение да проведе извънреден конгрес. Той ще се случи на 25-и юни, а „домакин” на събитието ще бъде Зала 1 на Националния дворец на културата. Предложението на Христо Порточанов за конгрес на 30-и април е било отхвърлено.

"Вече има насрочен Конгрес. Изпълкомът разгледа предложенията за извънреден Конгрес на 30 април. Това предложение беше отхвърлено. Следващото решение беше да бъде проведен Конгрес на 25 юни в зала 1 или зала 3 в НДК", обяви изпълняващият длъжността президент на БФС Михаил Касабов.

Припомняме, че до извънреден Конгрес на БФС се стига, след като в края на 2019 година Борислав Михайлов подаде оставка. Конгресът трябваше да се състои още през 2020-а, но заради пандемията от коронавирус бе многократно отлаган. Редовният Конгрес по план трябва да се проведе през януари 2022 година.

По време на днешното заседание на Изпълкома на БФС собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е поискал смяна на шефа на Съдийската комисия (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички