Официално: Хебър подсили състава си с централен нападател


Официално: Хебър подсили състава си с централен нападател
Снимка: hebarfc.com

1696 0

Хебър официално подсили състава си с още едно ново попълнение. Пазарджиклии си уредиха правата на 31-годишния централен нападател Есеола Хабиб

Футболистът с украинско гражданство пристига в България като свободен агент. През изминалата кампания той защитаваше цветовете на ФК Ворскла. 

Ето какво поясниха "зелените" относно трансфера:

"Централният нападател Есеола Хабиб е поредното ново попълнение в състава на Хебър.

За последно 31-годишният таран е бил част от състава на Ворскла (Полтава), където според transfermarkt през миналата година преминава срещу сумата от 800 000 евро от казахстанския Кайрат (Алмати). Хабиб е роден в украинския крад Житомир и е юноша на ЦСКА (Киев). След това играе последователно за Динамо Киев II, италианските Интер Реджо и Вибонезе, украинските Десна, Олександрия, Арсенал (Киев), Жирка, казахстанските Акжиак и Кайрат.

Войната в Украйна обаче прекроява кариерата на 188-сантиметровия нападател, който от 10 дни се готви с Хебър. Днес Есеола бе картотекиран в БФС и ако жълтата му карта пристигне в България до петък шансовете да запише първи минути с екипа на Хебър в мача срещу ЦСКА 1948 в петък са повече от големи", написаха на клубния си уебсайт от тима.

Ето с кой вратар подписа Хебър

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички