Локомотив Пловдив се измъчи, но не сгреши срещу Хебър и грабна трите точки


Локомотив Пловдив се измъчи, но не сгреши срещу Хебър и грабна трите точки
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

2015 0

Локомотив Пловдив успя да победи с 2:1 у дома на "Лаута" отбора на Хебър Пазарджик в мач от третия кръг на Първа лига.

Срещата започна по чудесен начин за "смърфовете". Още в първата минута Бабакар Дион откри резултата, след като успя да засече подаване от Бирсент Карагерен. 

С течение на времето Хебър започна да стои по-добре на терена и в 33' бе отсъдена дузпа за гостите. Зад кълбото застана Тодор Чаворски, който не сгреши и изравни резултата от 11 метра. До края на първата част Бирсент Карагерен пък изпусна ситуация за домакините, след като ударът му мина до противниковата греда.

С началото на втората част и двата тима стояха добре на игрището, като се и забеляза борба за центъра на терена. В 63-ата минута домакините отново излязоха напред в резултата. Бабакар Дион центрира топката право на главата на Преслав Боруков, който от няколко метра успя да я добави във вратата на Дебърлиев.

В 76' пред гостите се откри ситуация, в която можеха да изравнят, но Пиргов успя да неутрализира удар на Октай Хамдиев. До края на срещата се откри още един шанс пред Карагерен, но той не успя да реализира.

Следващата седмица Локомотив Пловдив гостува на Ботев Враца, а Хебър посреща състава на ЦСКА 1948.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Юноша на Левски кара проби в Италия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички