Официално: Ботев Враца остана без треньор след оставка на Моралес


Официално: Ботев Враца остана без треньор след оставка на Моралес
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1882 0

Ръководството на Ботев Враца обяви, че е приело оставката на досегашния старши треньор Даниел Моралес. Той е решил да се раздели с клуба след загубата от Арда в предходните дни. 

Бразилецът със солиден опит по българските терени се задържа сравнително дълго начело във Враца, след като пое клуба през септември 2022 г. Той ръководи тима по време на 34 срещи, като рекордът му е 8 победи, 7 ремита и 19 поражения. 

Сега начело на клуба ще застане поне в тренировъчния процес наставникът на дублиращия тим - Ивайло Димитров. Любопитно е да се отбележи, че в следващия кръг врачани приемат Берое, който също по-рано през деня остана без треньор...

Позицията на врачани

"Даниел Моралес вече не е старши треньор на Ботев. След загубата от Арда Моралес подаде оставка, която бе приета от ръководството на клуба.

Благодарим на Даниел Моралес за свършената работа и му пожелаваме успех в треньорската кариера.

В момента ръководството на клуба води преговори с няколко потенциални треньори на Ботев, като в най-скоро време ще бъде обявен новият наставник на отбора.

Тимът продължава своя тренировъчен процес по програма, като заниманията ще бъдат водени от старши треньора на дублиращия отбор Ивайло Димитров.

В петък Ботев посреща Берое Стара Загора в мач от 10-тия кръг на Първа лига", написаха врачани в социалните мрежи. 

Вижте реакцията на заралии след уволнението на треньора им!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички