Официално: Берое изненадващо се раздели с треньора си


Официално: Берое изненадващо се раздели с треньора си
Снимка: Lap.bg

3208 0

Още един клуб от родния елит остана без своя треньор. Този път това стори Берое, чието ръководство е взело решение да се раздели с досегашния си наставник Густаво Араголаса.

Каква е причината?

Това пред "dsport" по-рано през деня потвърди самият той. По негови думи ходът е предприет от президента на старозагорци Ернан Банато, с когото специалистът имал сериозни разногласия.

"Имахме различия с президента по основни теми за отбора“, коментира пред изданието аржентинецът. Малко по-късно новината бе обявена официално и от клуба.

Все още не е ясно кой ще наследи поста от Араголаса. Само след 4 дни на заралии предстои гостуване на Ботев Враца. То ще се състои в петък, но към момента няма официално решение кой ще изведе старозагорци.

Формата на Берое

За разлика от края на предходния сезон, в който "зелените" бяха на крачка от изпадане от елита, новият такъв започна много убедително за тях. Тимът спечели 13 от възможни 18 точки в първите си 6 мача. Последваха обаче катастрофална загуба от Лудогорец с 0:5, както и поражения от ЦСКА и Черно море при голова разлика 0:10.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички