Дани Моралес влезе в извинителен режим и отсече: Хората трябваше да останат на панаира


Дани Моралес влезе в извинителен режим и отсече: Хората трябваше да останат на панаира
Снимка: БГНЕС

1102 0

Наставникът на Ботев Враца - Даниел Моралес, бе безкрайно разочарован от загубата на своя тим с 0:4 от Арда в Кърджали в мач от деветия кръг на родната Първа лига. Бразилският специалист не остана доволен от раздаването на своите възпитаници на терена, но не посочи конкретни имена

Коментарът на Моралес

"В доста по-голяма част от мача имаше само един отбор - това е Арда. Имахме ситуации, където можехме да изравним. Допуснахме лесни и елементарни грешки за отбор с опит. Какво не се получи? Поведението, индивидуалности и колектив - нула. Знам, че причината е в мен. Отборът е страхлив, това е срам за града. Не е срамно да загубиш от един прекрасен отбор. Искам да се извиня на целия град, в който има панаир. Доста хора от тях са се прибрали, за да си гледат мача, извинявам се на тези хора - трябваше да останат на панаира. Ако бяха останали на панаира щеше да им е по-добре, отколкото да гледат мача.

Има неща, които мога да контролирам и които не мога. Става въпрос за момчета, които могат да влизат. Всичко, което те взимат като решения на терена - това аз не го контролирам. Аз съм най-виновен. Плахо и страхливо е това, което направихме в Кърджали.

Няма ден в който не говоря за поведение, отношение и уважение. Правим това което обичаме. Не мога да приема поведението. Трябва да уважаваме това, което правим. Не можем да се представяме на това ниво. Няма да говоря против нито един футболист. Те трябва да се вдигнат и да покажат характер. Те взимат решенията. Приемам това нещо, но знам, че има потенциал да играем все по-добре. Още веднъж искам да се извиня на всички хора, които пътуваха до стадиона. Не може без сърце и душа.

Винаги го има във футбола това. Ако ви поканя да дойдете на тренировка и да видите нещата, които правим. Страшно красиво е това. Страдам от това - моята визия, философия, която не допада на някого. Приемам всичко. Това, което днес се случи не трябваше да се случва. Не искам да съм изненада в първенство, но имам характер и знам, че можем да сме фактор. Не мога да вярвам повече в отбора, отколкото самите футболисти в себе си", сподели Моралес.

Александър Тунчев посочи какво му хареса и какво го разочарова въпреки боя над Ботев Враца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички