Официално: БФС се разделя с шефа на съдиите Виктор Кашай


Официално: БФС се разделя с шефа на съдиите Виктор Кашай
Снимка: Официален сайт на БФС

6760 0

От Българския футболен съюз обявиха любопитна новина. Те се разделят с председателя на Съдийската комисия Виктор Кашай, след като договорът му изтича през настоящия месец и няма да бъде подновен.

Новината обявиха от футболния съюз на сайта си. С унгареца напуска и заместникът му Георги Ринг. Бившият рефер прекара на поста година и половина, но според мнозина в българския футбол не спомогна за развитието на съдийството.

Според съобщението на БФС желанието за раздяла между двете страни е дошло от Кашай, който е изтъкнал лични причини. Той иска да продължи кариерата си по-близо до своята родина. От "Бояна" изтъкват, че с работата си Кашай и Ринг са допринесли за повишаване имиджа на родното съдийство.

Засега не е ясно кой ще замести унгареца на тази позиция. БФС уточняват, че допълнително ще информират на кого са се спрели.

"Българският футболен съюз и лично президентът Борислав Михайлов благодарят на Виктор Кашай и Георги Ринг за професионалната работа и им желаят успех в бъдеще", пишат от родната централа. А ето каква друга раздяла може да настъпи в БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички