Новият в Славия Владимир Николов: Шеги, майтапи, настроението е супер! Целя се в Купата!


Новият в Славия Владимир Николов: Шеги, майтапи, настроението е супер! Целя се в Купата!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1876 0

Славия започна зимния трансферен прозорец по познат начин - с привличането на българин. "Белите" продължават да разчитат на младите родни кадри, а опитите им показват, че този път често излиза правилен.

Първото зимно попълнение на столичани е Владимир Николов. 21-годишният вече бивш играч на Адмира Вакер не скри радостта си от сделката. пред "Спортал" той сподели, че чака с нетърпение своя дебют, както и сериозните си цели с отбора.

"Моят дядо, Бог да го прости, беше огромен фен на Славия. Надявам се, че ме гледа отгоре и е изключително щастлив. Очаквам с голямо нетърпение възможността да бъда част от представителния отбор на България, затова реших да дойда в Славия, за да продължа моето развитие по най-добрия начин", коментира Николов, разкривайки главните си цели с тима, воден от Златомир Загорчич.

"Амбициите ми са безкрайни. Искам да бъда възможно най-добрата версия на себе си! На първо място искам да съм здрав, през 2022 година за първи път се сблъсках с контузии. Надявам се тази година да вдигнем купата с отбора.

Горд съм, че съм част от Славия! Атмосферата в отбора е чудесна - бъзици, майтапи, но на терена сме винаги сериозни. Кой е най-големият майтапчия ли? Емил Виячки ми прави най-сериозно впечатление. Искам да благодаря на Венци Стефанов и Златомир Загорчич за протегнатата ръка. Трябва да спомена и Петър Панчев, който оказа голяма помощ да се възстановя. Любимият ми отбор е Реал Мадрид. Като фен вече съм бил на "Бернабеу", тогава успях да хвана и топката - това за мен е знак от съдбата. Моите мечти са безкрайни", завърши той.

Ето какво отговори звездата на "белите" Светослав Вуцов относно евентуален свой трансфер

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички