Николай Михайлов може да подсили Славия


Николай Михайлов може да подсили Славия

1284 0

Вратарят на Левски Николай Михайлов може да се озове в друг столичен клуб. Според "Меридиан мач", националът може да премине в Славия, които търсят нов играч на поста. В момента титуляр под рамката на "белите" е Антонис Стергиакис, който най-вероятно ще бъде продаден през лятото. Негова резерва е 44-годишният Георги Петков. Сред обсъжданите имена в "Овча купел" е и това на Благой Макенджиев, но шефът на столичани Венцеслав Стефанов би желал в тима да дойде Михайлов.

Както е известно, през този сезон Михайлов е резерва на черногореца Милан Миятович и има само един мач - за Купата на България срещу Спартак (Варна). Освен това в последните дни на трансферния прозорец на "Герена" привлякоха и национала Георги Георгиев от Славия, а за капак преди това договор от 1 юли 2020 година подписа и сърбинът Зоран Попович.

Синът на Борислав Михайлов би искал да продължи кариерата си в чужбина, но предвид сегашната ситуация е по-вероятно вратарят да остане в България. Наскоро Михайлов похвали "белите" за политиката им да налагат български футболисти. А кои шестима чужденци също по всяка вероятност ще напуснат "Герена" вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички