Поне шестима чужденци ще напуснат Левски това лято


Поне шестима чужденци ще напуснат Левски това лято

3082 0

Поне шестима чужденци ще напуснат Левски през лятото, твърди "Тема Спорт". Със сигурност фланелката на "сините" през следващата кампания няма да носят Хали Тиам и Филипе Нашименто, както и нападателят Дени Алар. Причината е, че договорите им с клуба изтичат и няма да бъдат подновени. Предложение да остане имаше само Тиам, и то още преди финансовото сътресение на "Герена". Тогава сенегалецът го отказа и уведоми шефовете, че предпочита да потърси късмета си на друго място.

Малко по-деликатна е ситуацията с несменяемия титуляр на вратата Милан Миятович. Черногорецът, който бе привлечен през лятото, има споразумение до края на кампанията, но в него има клауза, която позволява удължаването му с още един сезон. От Левски обаче няма да се възползват от нея, защото тази пролет привлякоха национала Георги Георгиев от Славия, който прибира доста по-малка заплата. Освен това "сините" имат предварителен контракт и със сърбина Зоран Попович.

Индикации за напускане дадоха и аржентинският плеймейкър Франко Мазурек и за ганайското крило Насиру Мохамед. В гръцките медии вече се появиха информации, че първият се е договорил с ръководството за раздяла по взаимно съгласие. Наскоро пък Мохамед призна, че времето, прекарано в шведския Хекен, му липсва. Освен тях обаче може да има и други напускащи. Защото сред най-конвертируемите играчи на клуба са Холмар Ейолфсон, Стайн Спиерингс и Найджъл Робърта. Може да се наложи продажбата на някого от тях, за да бъде вързан бюджетът. А каква бе последната хубава новина за клуба вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


7 важни извода за Левски, които си направихме в двойната криза

Като отхвърлим коронавируса и глобалното му влияние върху спорта и футбола в България, у нас от началото на...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама