Николай Киров: Вече мислим само за финала срещу ЦСКА


Николай Киров: Вече мислим само за финала срещу ЦСКА
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

792 0

Наставникът на Арда Николай Киров категоризира, че не е видял нищо добро от отбора му във фаза атака след равенството (0:0) срещу ЦСКА 1948.

Киров призна, че Спас Делев и Жуниньо не са на нужното игрово ниво след дългата им липса, но следващият мач ще бъде репетиция и интеграция за двамата преди финала за Купата на България срещу ЦСКА идната сряда.

„Доста малко неща, особено в офанзивен план, съумяхме да направим днес. Имаше повече нервност, прибързаност. Почти нищо в офанзивен план не ни се получи днес. Може би е понатрупана умора, тъй като на един и същи играчи им се наложи да играят в сгъстен цикъл. Мислите ни явно са вече насочени към идната сряда и трябва да го имаме предвид. Хубавото е, че не загубихме. Не коментирам съдийството, сега има и ВАР – коментарите са излишни”.

„Видя се днес, че чисто игрово Делев и Жуниньо не са на 100% готови. Следващият двубой ще го използваме именно в това отношение, за да натрупат ритъм. Ще направим ротации да починат някои състезатели. Има какво да говорим с играчите, още от утре започваме да се готвим за финала другата сряда. Трябва да говорим за настройката към срещата и тактическите планове”, завърши Николай Киров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички