Арда и ЦСКА 1948 не се биха в корида в Кърджали


Арда и ЦСКА 1948 не се биха в корида в Кърджали
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

948 0

Отборите на Арда Кърджали и ЦСКА 1948 завършиха при резултат 0:0 в мач от 29-ия кръг на първата шестица от родния елит. Това бе първи мач за столичани във финалната фаза, след като редица играчи страдаха от коронавирусна инфекция и за гостуването в Кърджали треньорът Тодор Киселичков разчиташе на доста от юношите на новака в Първа лига.

Двата отбора доиграха мача помежду си с човек по-малко, след като Иван Коконов от Арда бе изгонен с директен червен картон в 64-ата, а шест преди края Александър Александров от 1948 също пое предварително към съблекалните.

Така Арда вече е с 46 точки и остава четвърти, докато ЦСКА 1948 е пети с 39 точки.

Срещата в Кърджали стартира в умело темпо, като и двата отбора опитваха да атакуват разнообразно, но големи опасности пред двете врати нямаше. На няколко пъти в началото все пак на срещата стражът на ЦСКА 1948 Никола Виденов трябваше да се намесва, но след това работата му понамаля.

През втората част пък гостите от София бяха по-добре представящият се отбор. След 64 минути игра Иван Коконов влезе тежко в краката на Ангел Лясков, а съдията Станислав Тодоров след намесата на VAR изгони директно една от звездите на Арда.

Същата бе съдбата и за десния бек на ЦСКА 1948 – Александър Александров. Бившият бек на Левски извърши груб фаул в краката на футболист на Арда и реферът Тодоров показа втори жълт картон, за да потегли той към душовете на „Арена Арда”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички