Николай Киров: Арда е заслужен финалист за Купата на България


Николай Киров: Арда е заслужен финалист за Купата на България
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1158 0

Наставникът на Арда Кърджали Николай Киров сподели първите си впечатления след успеха на тима с 1:0 над Славия, който прати "сините" на финала за Купата на България.

"Беше труден мач. Имаше няколко ключови момента. Попадението, което вкарахме и пропуснатата дузпа. Трябва да кажа, че заслужено се класирахме за финала. Става трудно с всеки следващ мач, защото имаме твърде много отсъстващи. Разчитам, че част от контузените играчи ще се оправят и ще започнат да помагат на състава", започна специалистът.

"Играхме стабилно в защита, както и да търсим нашите ситуации в атака. Футболът през втората част стана по-нервен и директен. Умората ни натисна в края на мача, но се справихме. Стремим се да пресираме, но днес беше само през първата част, защото умората настъпи.

Нямаме предпочитание за съперник във финала", завърши Киров. А какво каза големият герой за Арда, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички