ЦСКА продава талантлив нападател в конкурент от Първа лига


ЦСКА продава талантлив нападател в конкурент от Първа лига
Снимка: http://cska.bg/

1514 0

Столичният гранд ЦСКА е напът да продаде младия нападател Тонислав Йорданов в Арда (Кърджали), научи SportLive.bg. В момента се водят преговори между двата клуба, а след подписването на договора между играча и новия му отбор, трансферът ще бъде и официално обявен.

По информация на "24 часа" талантът вече е подписал с тима от Кърджали за 3 години. Сделката обаче все още не е потвърдена. SportLive потърси пресаташетата на двата клуба, които коментираха, че нямат информация да е постигната сделка за нападателя. 

Арда се намира в Турция, където провежда своята предсезонна подготовка. От клуба коментираха, че преди минути са провели тренировка, но към лагера не са се присъединявали нови играчи и нямат информация за постигнато споразумение. В ЦСКА пък коментираха, че "няма нищо официално" и ще съобщят на сайта си, когато има договорен трансфер.

Тонислав Йорданов е почти неизползваем на "Българска армия" и изглежда, че не попада в плановете на наставника Бруно Акрапович. В момента "червените" тренират в Благоевград. Преди дни "армейците" победиха Струмска слава с 4:0 в контролна среща.

Междувременно се появиха информации, че ЦСКА проявява интерес към халф от елитното първенство на Испания - Ла Лига (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички