Първа лига се завърна! Арда би Ботев (Пловдив) и се залепи за ЦСКА и Локомотив (Пловдив)


Първа лига се завърна! Арда би Ботев (Пловдив) и се залепи за ЦСКА и Локомотив (Пловдив)
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

1608 0

Футболът в българската Първа лига най-сетне бе подновен. Това се случи с двубоя Ботев (Пловдив) - Арда, който завърши при резултат 2:0 за гостите от Кърджали. С успеха те загатнаха, че добрите изяви отпреди няколко месеца не са случайни и не са изгубили своя ритъм.

Чрез победата Арда се доближи само на 1 точка от втория и третия във временното класиране - съответно Локомотив (Пловдив) и ЦСКА. Трябва да се отбележи обаче, че "смърфовете" и "червените" тепърва ще изиграят своите мачове, в които могат да увеличат преднината си.

Резултатът в днешната среща бе открит още в 12-ата минута, когато Лозев центрира отлично отдясно, като намери Жуниньо, който пусна дълга топка към Спас Делев. Нисичкият нападател я стигна на аутлинията и я върна към Жуниньо, който отблизо нямаше как да сбърка.

През второто полувреме бразилецът добави и втори гол на сметката си в мача (53'). Домакините направиха недопустима грешка в собствената половина и му подариха топката. Жуниньо я задържа, намери удобна позиция за стрелба и от границата на наказателното поле стреля прецизно и реализира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички