Николай Киров: Изоставаме в спортно-технически план


Николай Киров: Изоставаме в спортно-технически план
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1200 0

Наставникът на ЦСКА 1948 Николай Киров коментира загубата с 0:1 от ЦСКА. Той заяви, че в тима има още много работа и неспособността да се вземат решения е изиграла съществена роля. 

"Не достигна, че не сме отбелязали гол - това е най-вжното условие. Там не се справихме, иначе като агресия и поведение сравнително много по-добре от предния мач. Най-важното е да отбележиш гол, а нашите удари в очертанията бяха от статични положения. Имахне няколко флангови атаки, които не успяхме да доразвием по-най-правилния начин и това е причината за загубата", каза Киров.

"Може би отборът на домакините отпадна чисто като физика през втората част. Започнахме добре срещата, проблемът беше след отбелязване на техния гол. 15 минута оставихме инициативата на отбора на домакините, пресирахме ги възможно най-дълбоко, но не съумяхме да доразвием нашите атаки, да вземем последно решение дали да е центриарне или подаване - да изведем съотборник на чиста позиция и да стреляме. Този проблем си го имаме от самото начало"

"Като цяло като поведение през целия двубой съм доволен от агресията, но има и много важни неща в спортно-технчиески план, там изоставаме.

"Нормално е да са затормозени, когато лиспват точки си притеснен. Липсва самочувствие, лиспва увереност. Само ние сами може да излезем от тази ситуация, като трупаме точков актив", завърши Николай Киров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички