Николай Бодуров официално с нов отбор в България, прицели се в Купата (ВИДЕО)


Николай Бодуров официално с нов отбор в България, прицели се в Купата (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2498 0

33-годишният български защитник Николай Бодуров официално се завърна в българския футбол и по-точно - в Пирин (Благоевград), откъдето тръгна към големия футбол. Това бе обявено от "орлетата" със специално видео, посветено на бранителя (вижте го по-долу).

"Оттук насетне само нагоре се надявам и вярвам искрено в това нещо. Предвид организацията в клуба и начинът, по който се работи, съм сигурен, че следват само успехи и само нагоре. Аз съм казвал много пъти - сърцето ми е в Пирин още от малък. Оттук съм излязъл, много ми е дал отборът" - започна той.

"Мисля, че е време и аз да се реванширам. Моята собствена цел, както и на клуба, на първо място е да се върнем, където ни е мястото - в Първа лига. Максималист съм аз - да вземем също и Купата и да радваме привържениците. Когато сме едно цяло с тях, тогава сме непобедими" - сподели още Бодуров.

"ФК Пирин Благоевград ще има своя така желан лидер. Днес с клуба официално подписа железният защитник Николай Бодуров. Фланелката с номер 5 му бе връчена от мениджъра Уорън Фийни, който го нарочи да бъде един от лидерите в съблекалнята.Ръководството на ФК Пирин е изключително гордо, че едно от най-изявените имена на благоевградската футболна школа ще продължи кариерата си в родния отбор и ще продължи легендата на своята кариера у дома" - информираха от "орлетата".

А наскоро Бодуров се закани, че няма да остане длъжен на Стойчо Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички