Николай Бодуров: Иска ми се българското първенство да се решава на терена


Николай Бодуров: Иска ми се българското първенство да се решава на терена
Снимка: БГНЕС

1248 0

Бившият капитан на ЦСКА Николай Бодуров сподели, че няма търпение да се завърне към нормални тренировки, както и да си намери нов отбор, след като разтрогна с иранския Естеглал.  Заради некоректност от финансова гледна точка, Бодуров е отказал да продължи договора си. Въпреки това е останал изключително приятно изненадан от отношението на хората в Техеран и вниманието, което е получил.

"Искам да си намеря отбор и отново да играя редовно. Пак да изпитам радостта от футбола, защото той е удоволствие за мен. Като повечето активни спортисти, и на мен тази социална изолация не ми се отразява добре. Свикнал съм цял живот да спортувам. Не е приятно това положение, надявам се скоро да отмине всичко и да се върнем към нормалния си начин на живот. Тренирам, доколкото мога в домашни условия. Излизам навън да тичам, общо взето се справям. Най-хубавото в този период е, че имаш време за семейството", каза Бодуров пред bTV.

Бранителят признава, че много му се иска титлата в българското първенство да се решава на терена: "Отдавна знаем, че в българския футбол се говори за други фактори... като съдийството. Иска ми се да вярвам, че и те са хора, че и те грешат, но да не е умишлено.

Хегемонията на Лудогорец вече 9 години не е случайна. Организационно клубът е най-добре. Левски и ЦСКА са свикнали да са първи, сега има трети отбор, който ги задушава и ги дразни. Затова трябва да се вдигне нивото. За да стигнат Лудогорец, другите отбори трябва да си вдигнат нивото във всяко едно отношение".

"Преди 10 години имаше много уникални футболисти в България. В момента са малко. Един от качествените футболисти е Тодор Неделев. Няма футболист с повече качества от него. За световен мащаб. Но пък той има други липси и си ги знае. Ако имаше всичко, щеше да е много напред.", добави Бодуров. А как коментира раздялата си с ЦСКА и отношенията си с Гриша Ганчев - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички