Николай Бодуров назова със сигурност в кой отбор ще завърши кариерата си


Николай Бодуров назова със сигурност в кой отбор ще завърши кариерата си
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5477 0

Бившият капитан на ЦСКА и настоящ играч на иранския Естеглал - Николай Бодуров, говори по време на карантината, в която се намира. Опитният централен бранител не за първи път призна желанието си да завърши кариерата си в един определен български тим, като дори е сигурен, че това ще се случи.

"Със сигурност виждам завършване на кариерата ми в Пирин – роден град, роден отбор, на сърцето ми най-много винаги е бил Пирин, много ми е дал този клуб. Желанието на Манолев и Дяков е същото. Времето ще покаже. Нищо не се знае във футбола. Мисля, че на всички желанието е да се върна тук и да помогна на Пирин да се върне в А група" - сподели Бодуров пред "Дарик".

Относно ситуацията с настоящия си тим, той призна: "Аз подписах договор само до края на май месец, там футбол до май няма да има. Пари не съм получавал нищо, говорил съм, казал съм им, чакам някакво развитие. Не искам да говоря много на този етап, но като цяло откакто съм там нищо не са ми дали. Ще видя как ще се развият нещата".

Той отправи и послание към българския народ: "Положително бих казал да са търпеливи, положително настроени, да не сме такива песимисти, защото българите сме царе в песимизма. Бих им казал повече да се радват на времето с близките. Това ще мине съвсем скоро и ще се върнем към нормалния начин на живот, и ще се радваме на малките неща в живота".

Mеждувременно, адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов заяви, че не знае дали появилата се сума от 32 274 900 лева като оценка на имотите, с които държавата влиза в новосъздаденото дружество "Спортни имоти "Българска армия", е реална.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички