„Нека всички заедно се обединим“! Капитанът на Пирин Благоевград с призив


„Нека всички заедно се обединим“! Капитанът на Пирин Благоевград с призив
Снимка: fcpirin.com

970 0

Капитанът на Пирин Благоевград Венцислав Бенгюзов излезе с призив преди днешното гостуване на Етър ВТ в среща от 11-ия кръг на Първа лига. Двубоят е от 15:30 часа на стадион „Ивайло“.

32-годишният халф призова за обединение в Благоевград преди сблъсъка с „болярите“. В момента „орлетата“ са на 14-ата позиция със 7 точки, а „виолетовите“ са последни с 4 пункта.

ОБРЪЩЕНИЕТО НА КАПИТАНА НА БЛАГОЕВГРАДЧАНИ 

С всеобщи усилия, Пирин започна да излиза от кризата, причинена от липсата на точки в класирането. Влагаме много труд и отдаденост и всички заедно имаме мисия Пирин да се справя все по-добре и да бъде там, където му е мястото. За нас е изключително важно да няма външно напрежение и разделение“, заяви Бенгюзов.

Нека всички заедно се обединим за каузата на Пирин. В отбора изобщо не се интересуваме от политика и бягаме далеч от всякакви политически зависимости. Пирин не е политика и никога няма да бъде. В момента обстановката в клуба е изключително спокойна. Задълженията се погасяват и ние мислим само за футбол, което започва да се вижда и от резултатите. Работи се много професионално, гледаме в една посока с треньорите и ръководителите“, продължи той.

Благодарни сме на Община Благоевград и ръководството, че помогнаха на Пирин в тежък момент и продължават да го правят. Нека няма разделения между пиринската общност. Ние сме едно и заедно можем да постигнем велики неща, защото Пирин е велик отбор и винаги ще бъде", каза още Бенгюзов.

ВИЖНЕ ОЩЕ: Рокада! Спрягат пастрока на Божинов за треньор в Първа лига

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички