„Нека да ме затрудняват“! Тунчев с любопитно разкритие след боя над Етър ВТ


„Нека да ме затрудняват“! Тунчев с любопитно разкритие след боя над Етър ВТ
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

901 0

Треньорът на Арда Кърджали Александър Тунчев не скри задоволството си след класическата победа над закъсали  Етър ВТ. Тимът от Кърджали записа пета пореден успех в Първа лига.

Специалистът обяви, че след втория гол възпитаниците му са контролирали изцяло събитията на терена.

МНЕНИЕТО НА ТУНЧЕВ

Отново вкарахме три гола. Няма как да не ме радва това. Това говори добре за нашето нападение и като цяло за отбора. Не дойде лесно мача. Говорихме през тези два дни, които имахме да се подготвим, че въпреки че е на последното място, Етър не е толкова слаб отбор. Опасенията ми донякъде се оказаха верни. След отбелязването на гола имахме още 10-ина минути, в които създавахме някакви ситуации и след това като че ли спряхме изведнъж и чакахме мача да свърши. За наше шастие отборът на Етър не успя да ни накаже”, започна коментара си Тунчев.

Първите 7, 8 минути на второто полувреме имаше 2, 3 ситуации пред нашата врата, при които бяхме напът да получим гол. След отбелязването на втория гол мисля, че тотално доминирахме и държахме мача в свои ръце”, продължи той.

ЗАТРУДНЕНИЯТА НА СПЕЦИАЛИСТА

Според мача преценявам кой да играе. Старая се да държа всеки в отбора във форма, защото не се знае кога ще ни потрябва”, продължи той.

Не ми е никак лесно да преценя кой да играе – Преслав или Тонислав. И двамата показват добри игри, отбелязват голове. По-добре така. Нега да ме затрудняват по този начин”, категоричен е специалистът.

В тези пет мача успяхме да направим така, че в даден момент да спестим сили. Въпреки че Хебър ни изравниха. Пред това с Ботев Враца и Крумовград донякъде позволиха да направим една ротация. Момчетата са подготвени доста добре”, каза още Тунчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички