Алвеша призна: Очаквах лесен мач за Лудогорец, Левски - ЦСКА 1948 трябва да е празник


Алвеша призна: Очаквах лесен мач за Лудогорец, Левски - ЦСКА 1948 трябва да е празник
Снимка: БГНЕС

2285 0

Бившият футболист на Левски и ЦСКА 1948 - Александър Александров - Алвеша, направи любопитен коментар преди дербито между столичните тимове на старта в Първа лига.

Елитът стартира след по-малко от 24 часа, а "сини" и "червени" излизат в битка на "Герена" в събота от 18:45 часа, която ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Сложилият край на кариерата си бранител обясни, че столичното дерби трябва да се превърне в празник за феновете. Той успокои страстите преди битките на родните тимове в Европа, след като Лудогорец изненадващо загуби от Балкани в Косово с 0:2.

Мнението на ветерана

"Със сигурност много интересен мач, равностоен мач. И двата отбора се опитват да играят футбол, имат нови треньори и се надявам стадионът да бъде пълен и да се получи един празник за България. Мисля, че ние изтеглихме най-тежък жребий, но преди мачовете е едно, по време на мачовете – друго.

Видяхте Лудогорец. Аз мислех, че ще бъде много лесен мач за тях, а всъщност беше много труден. Вече няма слаби отбори. Важно е кой как ще влезе в мача и как е подготвен”, обясни Александров пред Gong. 

Следете всичко около Първа лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички