Намериха нов пристан: Италианците от Царско село поемат контрола в Хебър Пазарджик


Намериха нов пристан: Италианците от Царско село поемат контрола в Хебър Пазарджик
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1557 0

Италианско-швейцарският консорциум, който държеше властта в Царско село през пролетта, ще влезе при новака в Първа лига – Хебър. Техни представители ще бъдат новите силни хора в клуба от Пазарджик.

В основата на сделката е родният агент Софрони Софрониев. Той и двама негови партньори ще движат нещата в Хебър, съобщава „win7sport.com“.

"Да, това, което се пишеше в последните дни, е вярно и наистина говорихме с кмета на Пазарджик. Стиснахме си ръцете и очакваме всичко да бъде подписано и обявено официално в близките дни", обяви пред изданието самият Софрониев.

Агентът побърза да успокои привържениците на пазарджиклии, че отборът няма да бъде сред последните в класирането. Целта пред клуба ще бъде поне място в средата на таблицата“.

"Някои хора явно имат нещо против нас, но в Царско село нашият екип постигна сериозни резултати за времето през което бяхме там. След като всичко стане официално, ще доведем в Хебър по-добри футболисти, отколкото в Царско село, и целта ще бъде минимум място в средата. Ще имаме и по-сериозно име от Стефано Макопи за треньор", заяви той.

"Със сигурност ще има и българи в състава, може би ще има баланс 50/50 българи и чужденци, така че хората могат да бъдат спокойни. Мисля, че Хебър го чакат наистина добри дни", продължи Софрониев.

В крайна сметка излиза, че треньорът Николай Митов – Жадното си тръгва от отбора. Все пак новите силни хора в Пазарджик ще преговарят с някои играчи от тима, за да могат да останат и през следващия сезон.

"Ще говорим с някои от тези момчета да останат, ние оценяваме техните усилия през сезона и добрата работа, която са свършили", завърши той. 

А ето какъв хаос се заформя около мач за трофей в родния футбол.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички