Италианците от Царско село се ориентират към Хебър?


Италианците от Царско село се ориентират към Хебър?
Снимка: Yulian Todorov/LAP.bg

594 0

Италиано-швейцарският консорциум, който заедно със Стойне Манолов отговаряше за управата на Царско Село сега си търси нов клуб, където да обиграва младите си играчи от долните дивизии на Италия и Франция, след като отборът на "царете" се разпадна напълно.

Един от вариантите пред консорциума е бил новия член в efbet Лига - Спартак Варна, но от общината са отказали категорично офертата, информира "Gong.bg". Сега чужденците са се фокусирали върху другия нов член на българския елит Хебър Пазарджик, ако и там нещата не се развият по план, инвеститорите ще се опитат да влязат в ръководството на Етър, ако отборът спечели баража за влизане в efbet Лига.

Консорциумът има уредена среща в петък с общинското ръководство в Пазарджик и при добре развили се преговори вероятността да се стигне до колосални промени в управата на ФК Хебър е доста голяма.

Представители на консорциума са агентите Антонино Имборджа и Дино Сако, а техен адвокат е Томазо Маниконе. В Царско село те отговаряха за половината от издръжката на клуба, но срещу това получиха правото да ръководят спортно-техническите операции. Първоначално наставник на тима стана Андреа Сасарини, който след 3 поредни загуби бе заменен от сънародника си Стефано Макопи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Макопи за скандала с Юсуфа Яфа. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Ла Лига

Момчето, което пази планетата, мисли няколко хода напред и благодари, че го отхвърлят

През лятото на 2020 година Барселона отдели от бюджета си 5 милиона евро и плати на Лас Палмас за привличането...

Реклама
Най-четени новини

виж всички