Найденов се похвали с писмо от УЕФА и призова: Гледайте ни, започваме!


Найденов се похвали с писмо от УЕФА и призова: Гледайте ни, започваме!
Снимка: Stoyan Hristov / LAP.bg

1585 0

Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов не пропусна да се похвали с официалното писмо от УЕФА за допускане до участие в Лигата на конференциите.

Бизнесменът спази традицията да обявява важни новини в официалния си профил във Фейсбук, където написа още: „Гледайте ни, започваме!“

През миналия сезон у нас ЦСКА 1948 спечели бронзовите медали в шампионата и игра финал за Купата на България. Това ще е първо участие за клуба в евротурнирите.

Ето какво гласи писмото от УЕФА:

Потвърждаваме получаването на вашия официален формуляр за участие, както и на другите документи, които се изискват, за да имате право да участвате в Лигата на конференциите през сезон 2023/2024.

След като внимателно проверихме тези документи, потвърждаваме, че вашият клуб отговаря на всички критерии за прием, посочени в параграф 4.01 от Лигата на конференциите през сезон 2023/2024.

В съответствие с параграф 4.05 от същия правилник, имаме удоволствието да Ви информираме, че Вашият клуб е допуснат до Лигата на конференциите през сезон 2023/2024.

Желаем Ви успешен сезон“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Eксклузивно в SportLive: Добрин Гьонов: Приоритет е участието ни в Европа, догодина ще се целим в титлата! Отказахме 2 млн. евро за Чочев, Лудогорец го искаше многократно

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички