Перес като Найденов: Лично анонсира последния трансфер на Реал Мадрид за лятото


Перес като Найденов: Лично анонсира последния трансфер на Реал Мадрид за лятото
Снимка: колаж: SportLive.bg

4174 0

Президентът на Реал Мадрид - Флорентино Перес, до голяма степен сложи край на догадките около бъдещите трансфери на "кралете" през летния трансферен прозорец.

Опитният ръководител влезе в "ролята" на благодетеля на ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов, и лично заяви пред феновете какво предстои за 14-кратния шампион на Европа. 

Оказва се, че последният трансфер на Реал Мадрид, по думите на Перес, ще бъде привличането под наем на Хоселу. Става въпрос за опитния нападател на Еспаньол, който в момента е с националния отбор на Испания. 

Таранът, който впечатли с изявите си през изминалия сезон, ще бъде представен през следващата седмица — сделката вече е сключена и подписана. По този начин той ще акостира под наем с клауза за откупуване. 

Споразумението на нападателя

Официалното изпадане след изминалия сезон на Еспаньол от Ла Лига сериозно улесни сделката, а контрактът му с каталунския клуб е до лятото на 2025 година.

По този начин не е изключено "кралете" да опит откупуване на футболиста след изтичане на наема при добро представяне. През сезона той дори дебютира за националния тим на Испания с два гола при победата с 3:0 над Норвегия на 25 март.

 Следете всички трансфери през лятото със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички