Найденов пожела съперник на ЦСКА 1948 в Европа и се пошегува с Тиаго


Найденов пожела съперник на ЦСКА 1948 в Европа и се пошегува с Тиаго
Снимка: ludogorets.com

3255 0

Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов, сподели в социалните мрежи възможните съперници, от които един ще се падне на "червените" в дебютното участие на клуба в европейските клубни турнири. 

Той ще стартира в края на месец юли от втория предварителен кръг на Лига на конференциите. Клубът ще ползва националния коефициент в клубните турнири от 4.000 и попада сред непоставените. Това означава, че още във втория кръг може да се изправи срещу много мощен съперник, който директно да го елиминира. 

Това обаче видимо не притеснява Найденов, който в социалните мрежи сподели, че иска ЦСКА 1948 да се изправи срещу белгийския Брюж. Той е сред най-лошите варианти за родния тим, като изборът му видимо се уповава на закачката с бразилеца Игор Тиаго. 

Доскоро той бе част от родния Лудогорец, който го продаде срещу рекордна за родния пазар сума. "Да ни се падне Брюж, че Тиаго си го знаем", написа Найденов и добави намигащо личице към публикацията си.

Публикация на ЦСКА 1948

"ПОТЕНЦИАЛНИТЕ СЪПЕРНИЦИ НА ЦСКА В ЛИГАТА НА КОНФЕРЕНЦИИТЕ

ЦСКА започва участието си във втория предварителен кръг на Лигата на конференциите. Армейците ще научат съперника си на жребия, който ще се тегли на 21 юни. Ето и потенциалните опоненти:

Брюж, Базел, Гент, Фенербахче, Клуж, Мидтиланд, ПАОК, Макаби Тел Авив, Виктория Пилзен, Бодьо Глимт, Лех Познан, Aпоел Беер Шева, Юргорден, АПОЕЛ, Бешикташ, Твенте, Риека, Витория Гимараеш, ФКСБ, Легия Варшава, Розенборг, Спартак Търнава, АЕК Ларнака, Омония, Дюделанж, Рига, Марибор, КуПС, Шкендия, Нефчи, Линфилд, Вадуц, Дунайска Стреда, Дъндолк, Пюник, Осиек, Алашкерт, Сутиеска, Хибърниън, Шкупи, Арис, Сараево, Аустрия Виена, РФС", бе материалът от клубния сайт на ЦСКА 1948, който Найденов сподели в социалните мрежи. 

Вижте кои класни отбори от Англия се интересуват от звездата на ЦСКА 1948!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички