Разкриха каква заплата ще взима последното ново попълнение в Левски


Разкриха каква заплата ще взима последното ново попълнение в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

4371 0

Второто зимно попълне­ние на Левски Деян Лозев е от тези, които ще приби­рат най-малко пари на "Герена" - в това число не влизат юно­шите.

26-годишният флангови играч бе привлечен от Арда и ще прибира месечно възнаграж­дение от 5500 евро, пише "Тема спорт". Той подписа договор със сините за 3 години. Преди него пък клубът си осигури и услугите на халфа Симеон Славчев, който дойде като свободен агент, след ка­то прекрати взаимоотноше­нията си с азербайджанския Карабах. Полузащитникът също парафира за три години.

Лозев влезе в полезрението на треньора на Левски Петър Хубчев с агресивната си игра по десния фланг. Той бе ползван в Арда и като десен бек, и като дясно крило. На "Герена" Деян ще бъде алтернатива на капитана Живко Миланов в отбра­на, както и на Станислав Ива­нов в предни позиции. През есента новото попълнение на "сините" бе на терена в 19 шампионатни мача. В тях той от­беляза 1 гол - при 2:5 от Локо Пловдив, а се отличи и с 5 асистенции. Хасковлията участва и в 2 срещи на тима за Купата на България. А какво заяви Лозев след трансфера си - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички